woensdag 20 mei 2009

Pijler 2 : De B van Humor fotowedstrijd

Iedereen die een fototoestel heeft evenals een favoriete CD / DVD / boek / strip / elpee ... dagen we uit om een humoristische foto van jezelf met je lieveling te nemen en hem ons te bezorgen vóór 31 mei. Het begrip lieveling hoef je hierbij niet al te letterlijk te nemen, laten we zeggen dat je kiekje vooral humoristisch moet zijn en er, buiten jezelf, duidelijk een cover van een boek / DVD (daar gaan we weer) ... in beeld moet komen. Je bezorgt je foto aan de balie van jouw openbare bibliotheek of je mailt hem naar bvanhumor@gmail.com.
De maker van de mooiste en meest inventieve foto wordt door de Provincie West-Vlaanderen beloond met een humorpakket van DVD's en boeken ter waarde van 200 EUR. Bovendien worden eveneens tweede verassingsprijzen uitgereikt door de intergemeentelijke projectvereniging Co7 ter waarde van respectievelijk 100 en 50 EUR. Het loont dus echt de moeite om je fototoestel nog eens van onder het stof te halen.
De foto hierboven laat zien hoe zelfs iemand zonder ook maar enige kennis van de fotografie en volgens sommigen zelfs zonder enig gevoel voor humor, er toch in geslaagd is om iets op foto vast te leggen wat niet al te strijdbaar lijkt te zijn met het wedstrijdreglement. Een foto van Tom Boonen met in zijn handen de single Cocaïne van J.J. Cale is natuurlijk nog een stuk actueler (en aantrekkelijker) en maakt dan ook veel meer kans om de wedstrijd te winnen.
Het volledige wedstrijdreglement, waardoor je je best niet laat afschrikken, vind je overigens hiernaast terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten