woensdag 27 mei 2009

Pijler 1 : De literaire avond


De Nederlandse, maar in Antwerpen wonende, auteur, illustrator en performer Joke Van Leeuwen combineert met een geweldig naturel cabaret, beeld en literatuur. De voorbije jaren won ze met haar boeken talloze prijzen en kreeg ze veel lof over haar optredens in theaters en op literaire festivals. De stadsdichter van Antwerpen zal u verbazen met tonnen poëzie en humor. Pianiste Caroline Deutman speelt letterlijk op een eigenzinnige en swingende manier in op de tekst. Deze bruisende mengelmoes belooft nu al een instantglimlach.

Het infant terrible van de Westhoek, Filip 'Ygor' Haeyaert, neemt met veel plezier de rol van stoorzender op zich tijdens de literaire avond. De winnaar van Humo's Comedy Cup en talloze andere cabaretprijzen in binnen- en buitenland zal ons plezieren met de beste momenten uit zijn zaalshows. De lachtranen zullen u alvast meermaals in de ogen schieten en uw billen zullen meerdere kletsen moeten incasseren. U bent gewaarschuwd!

Afspraak op 12 juni 2009 om 20.00 uur in OC De Klaverhulle te Wijtschate (Heuvelland). Kaarten (5 EUR) zijn te koop in alle organiserende bibliotheken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten